Центр візуальної культури та «Політична критика» запрошують на презентацію збірки репортажів Наталі Гуменюк «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції», що відбудеться у середу, 8 квітня, о 19:00.

«Майдан Тахрір» – збірка репортажів Наталі Гуменюк, написаних під час її подорожей Близьким Сходом у часи революційних перетворень. Героїв цієї книжки – активістів і музикантів, блогерів і кібердисидентів, військових та ісламістів, художників та повстанців – об’єднує досвід демократичного повстання проти влади. Тексти, написані урозпал «арабської весни», безпосередньо резонують із досвідом українського суспільства після Майдану.

Наталя Гуменюк – українська журналістка, співзасновниця Hromadske.TV, очолює проект Hromadske International. Висвітлювала події у понад 50 країнах світу. З 2001 року працювала журналісткою-міжнародницею на різних українських телеканалах. З 2011 року як фрілансерка висвітлювала протести в різних регіонах світу, досліджуючи розвиток суспільства в умовах конфліктів та революцій. Упродовж останнього року готує репортажі про ситуацію в Криму та на Донбасі, а також зовнішні відносини України.

Презентація відбудеться за участі авторки. Модератор – Олексій Радинський

Вхід вільний

За підтримки ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation
350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black

Інформаційні партнери:
hromadske 04edb8ec-4d0b-4a6a-a76a-a926435b63192 cultprost A_Logo

Контакти:

+38063 1481204 (Назарій Совсун)
+38 0674422389 (Олексій Радинський)

vcrc@vcrc.org.ua
facebook.com/vcrc.org.ua
vcrc.org.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *