Незалежна студентська профспілка “Пряма дія” та Автономна спілка трудящих запрошують усіх бажаючих долучитися до активного, корисного і приємного проведення часу на літньому таборі.
Метою табору є збір анархіст_ок і співчуваючих, новачків і ветеранів руху для підвищення теоретичної підготовки, спортивних тренувань, отримання нових знань і навичок, обміну досвідом та ідеями, розвитку міжорганізаційних комунікацій. Ми будемо раді бачити всіх, хто підтримує ідею побудови суспільства, заснованого на взаємодопомозі і добровільній співпраці, з ліквідацією всіх форм нерівності і гноблення; людей, готових боротися за злам расових, релігійних, національних, гендерних, сексуальних стереотипів і подолання будь-яких форм дискримінації.
Програма табору буде включати як освітню, так і інтенсивну спортивну частини (участь у заходах за бажанням). Ми ставимо перед собою мету узагальнити знання і практики з різних сфер і разом намітити шляхи розвитку лібертарного руху. Крім того, ми будемо дуже раді вашим пропозиціям щодо викладу лекцій, організації дискусій, воркшопів. Якщо ви відчуваєте в собі потенціал з проведення цікавого заходу обраного вами формату, будь ласка, зв’яжіться з організаторами.

Місце і час: розташовуватися наше самоуправне містечко буде в одному з мальовничих місць України (конкретне місце з міркувань безпеки буде повідомлятися пізніше) і функціонувати з 17 по 23 серпня. Якщо у вас є бажання допомогти організаторам з облаштуванням табору, або просто відпочити від міської суєти, ми зустрінемо вас на місці 15, 16 серпня.
Проживання: на місці буде організований кемпінг, бажано мати свій намет, каремат, спальник. За відсутності таких розміщення буде вирішуватися ситуативно.

Харчування: буде запропоновано 3 варіанти меню (веганське, вегетаріанське, м’ясоїдне). Гроші для закупівлі продуктів на весь термін проживання будуть збиратися до початку проведення табору.

Організатори табору докладуть усіх зусиль для створення максимально безпечного простору спільного проживання, тому для участі буде необхідно заповнити реєстраційну форму (до 10 серпня).

Місце проведення табору, а також додаткова інструкція буде вам вислана після розгляду вашої заявки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *