В пятницю, 19 лютого, о 19:00 в Центрі візуальної культури відбудеться прем’єрний показ колективного фільму “Війна в Києві”, створеного в рамках “Школи образу і доказу” Київської бієнале 2015.

“Війна в Києві”це фільм-експеримент, знятий під час воркшопу Артура Жмієвського, що відбувся на бієнале “Київська школа” у вересні 2015 року. Воркшоп проходив у форматі “розмови” між його учасницями й учасниками, яка відбувалася за допомогою коротких відео-висловлювань. Кожне зі створених у рамках воркшопу відео являло собою індивідуальне речення, або відповідь на речення іншої учасниці чи учасника. Фільм “Війна в Києві” складається з підбірки таких висловлювань, поєднаних у колективну розмову. Тема розмови – “Війна в Києві”.

Співавтор(к)и фільму “Війна в Києві”: Артур Жмієвський, Діана Поладова, Іванна Яковина, Олексій Радинський, Ангеліна Карякіна, Ксенія Марченко, Віталій Атанасов.

Після перегляду співавтор(к)и фільму “Війна в Києві” візьмуть участь у дискусії, яку модеруватиме Катерина Сергацкова.

Артур Жмієвський – режисер, художник, куратор, художній редактор проекту “Політична критика” (Krytyka Polityczna). 2012 року виступив куратором 7-ї Берлінської бієнале. 2005-го представляв Польщу на бієнале в Венеції. 2012 року в Центрі візуальної культури відбулася його персональна виставка “Демократії”.

 

Вхід вільний

vcrc@vcrc.org.ua

www.facebook.com/vcrc.org.ua

+380676695457 Ганна Циба

+380639535143 Наталка Нешевець

За підтримки: ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation                 

Читайте також:
Декларація Київської бієнале 2015 «Київська школа»

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *