Центр візуальної культури та “Політична критика” запрошують на прем’єрний показ фільму Олексія Радинського “Зсув”, що відбудеться в п‘ятницю, 7 жовтня, о 19:00.

“Зсув” – це фільм про спробу побудувати “суспільство, яке докорінно відрізняється від усього, що нас оточує” (за словами героїв фільму). Ця спроба відбувається в самому центрі Києва, на території, відвойованій у міста природною стихією. Зсув ґрунту, деградація міської політики та розпад суспільних зв’язків призвели до виникнення безвладного, непідконтрольного анклаву в центрі міста. Так виникає ідея “утопії тут і тепер”, у створенні якої беруть участь представники вуличного мистецтва, музичної сцени, театрального аванґарду, etc.

Після показу відбудеться обговорення фільму за участі режисера Олексія Радинського та художника Вови Воротньова. Модерує: Катерина Міщенко.

У фільмі “Зсув” беруть участь:  Вова Воротньов, Борис Блаженний, Юрій Антонов, Давид Чичкан, Тен, Олександр Павлов, Михайло Коптєв і театр “Орхідея”, Іра Новікова, Артур Сніткус (група “О,”), E.T.C.

Показ відбудеться в рамках виставки “Візит привидів”, що проходить у Центрі візуальної культури до 30 жовтня. Кураторка: Катерина Міщенко.

Вхід вільний.

http://vcrc.org.ua/

+38 (067) 669 54 57 Ганна Цибa

+38 (063) 953 51 43 Наталка Нешевець

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.