1  березня о 16:30 у Музеї Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбудеться презентація збірки “(НЕ)Задоволення публічними просторами”.

До збірки увійшло понад два десятки критичних статей, що переосмислюють роль відкритих просторів та зміни їхніх функцій, образів, інклюзивності. Статті зібрано у п’ять розділів: Революція, Політики, Історія, Трансформації, Образ-Проект. Збірник має широку географію: у книзі вміщено статті авторів та авторок з України, США, Австралії, Індії, Нігерії та Греції.

“(НЕ)Задоволення публічними просторами” – це третє видання із серії Урбаністичних студій – одного з проектів Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine, стратегічного партнера Центру урбаністичних студій НаУКМА

Упорядники збірника: Світлана Шліпченко, (директорка наукових програм Центру урбаністичних студій, PhD) та Ігор Тищенко (проектний координатор аналiтичного центру CEDOS) за участі Юлії Попової, координаторки програми “Сприяння демократії” Представництва фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні.

Презентувати збірку буде редколегія у повному складі, а також авторка однієї зі статей – професорка Пенсільванського університету Кетрін Ваннер (PhD).

Запрошуємо дізнатись більше про дослідження міста, а також про процес роботи над єдиним в нашій країні виданням з урбаністичних студій. Під час презентації можна буде отримати примірник збірника.

Детальніше про подію: https://www.facebook.com/events/1307446315980435

Вхід вільний

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.