Запрошуємо усіх, хто цікавиться виробництвом документального кіно, відвідати майстерню документалістики Docu/КЛАС 2017, що відбудеться в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. DOCU/КЛАС 2017-го року на дві третини складається з публічних діалогів і на третину – з розповідей про пристрасні активістські проекти, де документалістика стає свідком спричинених людьми трагедій та вперто націлюється на утопічне: змінити світ на краще. З програмою лекцій та воркшопів ви можете ознайомитись нижче.

Субота, 25/03
14:00
Джеймс Вітлоу Делано
Документування зміни клімату й роль соціальних мереж у низових ініціативах

Неділя, 26/03
12:00
Документалістика між створенням та розвінчанням штампів про Україну
Круглій стіл за участі: американська публіцистка Тесса Мой (компанія Silversalt PR), кінокритикині Емма Джонс (видання BBC News, The Independent) та Наталя Сєрєбрякова (видання Colta.ru, Искусство кино, Радио Свобода). Модерує розмову Дар’я Бадьор (видання Lb.ua, Україна)

14:00
Розмова з Монікою Віллі, ведуча – Катерина Горностай

16:00
Чому “жіночий погляд” має значення та навіщо галузі авторки
Панельна дискусія з Метте Кларою Альбрехтсен (режисерка «Венер»), Саломе Яші (директорка «Осяйного світла заходу сонця»), та Юлією Сердюковою (продюсерка “Все палає”, “Євромайдан. Чорновий монтаж”) модераторка – Алексія Муіньос Руїс, режисерка та заступниця директорки Європейьскої жіночої аудіовізуальної мережі (EWA).

Вівторок, 28/03
14:00
Іґор Блажевіч
Як запустити фестиваль із місією

Середа, 30/03
15:00
Говорять майстри: Павел Лозіньський та Сергій Буковський

Детальний опис подій за посиланням:
http://docudays.org.ua/2017/program/docuklas/

Вхід вільний. Кількість місць обмежена.
Всі англомовні заходи супроводжуватимуться синхронним перекладом українською.

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.