Центр візуальної культури та “Політична критика” запрошують на кураторську екскурсію виставкою “Сірий куб” та зустріч з учасником виставки Генадієм Попеску, що відбудеться в останній день роботи виставки, у неділю, 8 жовтня о 18:00.

Кураторка виставки “Сірий куб” Катерина Міщенко проведе екскурсію в експозиції. В рамках закриття відбудеться зустріч з учасником виставки художником Генадієм Попеску (Молдова).

Виставка “Сірий куб” присвячена феномену корупції. Пов’язаний з політичними або соціологічними проблемами, цей феномен має художній потенціал. Перефразування, “евфемізми”, створення таємних знакових систем – ці форми корупційної поведінки можна сприймати як художні техніки, що перетворюють реальність на вигадку. Осмислюючи себе в умовах сірої демократії та сірої економіки, художники та художниці вивчають, як корупційна логіка перекроює тканину соціального, і виводять у поле видимого антропологічний, історичний та естетичний виміри корупції.

 

Вхід вільний.

Виставка також буде показана у Харкові (Харківська архітектурна школа, відкриття – 6 жовтня) та Кишиневі (галерея “Бункер”, відкриття – 17 жовтня).

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.