“Політична критика” та Центр візуальної культури запрошують на перформанс однієї з найвідоміших у світі французьких художни_ць ОРЛАН «Петиція проти смерті». Також ви можете безпосередньо прийняти участь у перформансі,  долучившись до групи людей, на яких протягом вуличної частини перформансу буде “одягнуто” плакати з текстом «Петиції», або ж принести власні плакати  стосуватися будь-якої проблематики, за виключенням підтримки мови та ідеологій ненависті. Перформанс відбудеться у неділю26 листопада, в Українському інститут науково-технічної експертизи та інформації – УкрІНТЕІ («Літаюча тарілка») і стане завершальною подією Київського Інтернаціоналу – Київської бієнале 2017.

ОРЛАН – провідна фігура боді-арту й «плотського мистецтва» (carnal art), згідно з її маніфестом 1989 року. Вона використовує своє тіло як медіум, сирий матеріал та візуальну підтримку своєї роботи. Створює скульптури, фотографії, перформанси, відео та відеоігри, розширену реальність за допомогою наукових та медичних технік, на зразок хірургії та біогенетики. Це єдині її медіуми – ідея переважає, реальність продовжується. Робота відбувається у формі«публічної дискусії».

«Досить означає досить! Це триває надто довго! Це триває тисячоліттями! Це потрібно зупинити! Я не згодна, я не хочу помирати! Я не хочу, щоб мої друзі та рідні помирали! Настав час протистояти смерті!» – заявляє художниця у своїй «Петиція проти смерті»

Щоб долучитися до перформнансу, необхідно заповнити форму: https://goo.gl/forms/xy1f7SBRXwRltwow2

Початок перформансу о 15:00

Вхід вільний

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.